Maqedoni

Инвестираме во здравствениот систем, ја наградуваме пожртвуваноста на здравствените работници

 

Миле Талевски – претседател на ОО СДСМ – Прилеп

 

 

burimi / ОО СДСМ – Прилеп

Trego më shumë
Kthehu në butonin e lartë
sq
mk_MK sq
afër