Кампањата “Вевчани без кал” продолжува

14,02,2020

Кампањата “Вевчани без кал” продолжува!

Започнато е со изградба на патот “Каланој – Обиколница”.

Овој пат ќе биде изграден со асфалт и конечно жителите што живеат на овој пат повеќе нема да газат во кал.
Продолжуваме!
#ВевчаниБезКал
#ЧекорПоЧекор
#ОпштинаВевчани
#Вевчани
#ЗборотВажи

Фотографија на Сашо Јанкоски - Градоначалник на Општина Вевчани.

Напиша Градоначалникот на општина Вевчани Сашо Јанкоски