Само извршителот Мицкоски не се израдува, не честиташе и не аплаудираше за членството во НАТО!

12.02.2020

Соопштение за јавност

 

 

Додека сите граѓани се радуваат и гласно го поздравуваат големиот успех на државата ,членството во НАТО, само Мицковски – извршителот на Груевски стои осамено.

Додека во собраниската сала сите си честитаат горди на успехот на државата, само Мицковски се` друго прави, само не се радува, не честита, не аплаудира.

Извршителот Мицкоски ќе остане запаметен во историјата како губнитник кој не се израдува на успехот на државата!

Срамно но и очекувано од Мицкоски, извршителот на Никола Груевски.

Ова е голем успех за СДСМ и за претседателот Зоран Заев но истовремено е и голем пораз за погубните политики на Мицкоски и Груевски за изолација и враќање назад.

Тие еден чекор назад, ние три чекори напред!

На 12 април следува уште еден пораз за извршителот Мицкоски.

Враќање назад нема ! Продолжуваме напред кон НАТО и ЕУ!

 

извор/сдсм