Македонија

Тестот за коронавирус на Зоран Заев е негативен

Почитувани,

Министерството за здравство информира дека тестот за коронавирус на претседателот на политичката партија СДСМ Зоран Заев е негативен.

Во 17:45 часот, министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче ќе ја одржи редовната прес-конференција.

Со почит,
Одделение за односи со јавноста
Министерство за здравство
www.zdravstvo.gov.mk

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори