Спорт

СЦ „Борис Трајковски” се подготвува за повторно отворање

Во исчекување на одлуката на Владата за олабавување на мерките за спречување и ширење на вирусот Ковид 19, СЦ „Борис Трајковски” започна со подготовка на содржините во комплексот.

Се преземаат сите неопходни процедури за подигнување на нивото на хигиената, се спроведува чистење, како и целосна дезинфекција на целиот спортски центар. Со дезинфекција, како и превентивни мерки за заштита на здравјето на сите корисници на центарот,секојдневно  ќе се продолжи и по отворањето кое се очекува да биде наскоро.

 

Kind regards,
Tina Mickovska

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори