Култура

Стигна ВАКЦИНАТА за добро расположение !!!

КОРОНА ЧАО – ДАЦ И АЛЕКСАНДАР заедно со Brasstet Skopje

ПРЕМИЕРА  Стигнавме до пикот 😊 КОРОНА ЧАО – ДАЦ И АЛЕКСАНДАР заедно со Brasstet Skopje ❤️ Стигна ВАКЦИНАТА за добро расположение и оптимизам за нашиот народ 😊 На познатата мелодија BELLA CIAO си ги запеавме секојдневните проблеми и ситуации со кои секој од нас се соочува во ова време – невреме. Ја направивме за еден ден, секој по дома. Во КАРАНТИН сите свиреа и пееја, а на крајот со телефони си направивме и видео спот кој сами го измонтиравме. Кога се сака сѐ се може, зарем не ❤️ Оваа песна ја посветуваме на нашиот народ, нашите фанови и семејства. ВЕ САКААТ Дац и Александар. Пуштете до даска и на REPEAT ❤️ Brasstet-Skopje

 

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори