Колумни

Старата Влада има полн политички легимитет

Нема правен основ да функционира Пржинска Влада, ако опозицијата сака Избори на есен (септември).

Треба час поскоро да се одлучи.

Ако се закажат Избори на есен, нормално е да се врати старата Влада во полн капацитет.

Србите велат ”Нема и јаре и паре” Тоа е законски и Уставно.

Пишува во Пржинскиот Договор за мандатот на Владата која од него произлегува.

Tomas Jefferson

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори