Македонија

Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

23,03,2020

Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

 

Konferencë për shtyp e ministrit të shëndetsisë, Venko Filipçe

 

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори