Македонија

Прес-конференција за мерките за справување со КОВИД-19

Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски

 

извор/влада на рсм

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори