Социјални Мрежи

Предизборни митинзи

Сите оние што тврдеа дека коронавирусот е измама, сега се исплашија од предизборни митинзи…
Сите оние што ја оправдуваа Литијата во Струга и што оправдуваа Велигденски собири и други верски обреди, сега паника ги фати да не се заразеле луѓето на митинзи…
Чудо едно како рејтинзи на партии менуваат ставови на луѓето…
А мислам дека без потреба се грижат…
СДСМ не верувам дека би си дозволиле да организираат собири при ваква сериозна ситуација…
А ДПМНЕ не ни може да собере толку луѓе, за да организира собир…
Дури ни со помош на Апасиев, Солза, Бачев и „неопределените“!
Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори