Македонија

Пиксел Гроуп слави две години успешна работа

Првата фабрика во Македонија за производство на фотоволтаични модули

 

Две години успешна работа од идеа до реализација на сопствениците  Горанчо Паунов и Димитар Ковачевски .

Фотографија на PiKCELL Group.

Првата фабрика во Македонија за производство на фотоволтаични модули, Пиксел Гроуп слави две години успешна работа.

 

Се започна со  капацитет од 20MW , кој набргу се прошири  на 55 MW производство  на годишно ниво.

Инаку Пиксел Гроуп е прва фабрика за фотоволтаични модули во Македонија но за неа се слуша и во поширокото опкружување на земјава.Во Пиксел Гроуп работат со мотото ” ВИСОК КВАЛИТЕТ И КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ”.

2 Г О Д И Н ИPiKCELL GroupС Р Е Ќ Е Н Р О Д Е Н Д Е Н ! ! ! 🎂 🎂

Gepostet von PiKCELL Group am Donnerstag, 21. Mai 2020

PiKCELL Group

Gepostet von PiKCELL Group am Donnerstag, 21. Mai 2020

Редакцијата на Идеално им го честита двегодишниот јубилеј и им посакува успешна и плодна работа во иднина.

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори