Спорт

Одложен квалификацискиот карате турнир за Токио 2020

По добиената информација за одложување на олимписките игри но не подоцна од летото 2021, следствено на тоа и Квалификацискиот карате турнир во Париз е одложен и ќе биде презакажaн на соодветен датум, тогаш кога и официјално ќе се знае датумот на одржување на олимпијадата во Токио.

Повеќе информации на www.kfm.com.mk и www.wkf.net

 

 

извор/КФМ

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори