Социјални Мрежи

Кој не знае што да прави сам со себе

во 4 ѕида, давам совети во инбокс

Цена 10 евра по совет.
Советите ќе бидат поткрепени со 13, ТРИНАЕСЕТ МЕСЕЦИ ВО ПРИТВОР во Шутка…Мое лично искуство. А си ги одлежав, затоа што јавно сум зборувал против Никола Груевски, други докази немаа…
Така да, не се секирајте, дома имате СЕ, а треба да издржите 14 дена. Во Шутка немаше ни струја освен бродска сијалица, ниту пак телефони и интернет…
Затоа ви велам, имате што да правите и ДА УЖИВАТЕ СО БЛИСКИТЕ…
Ова е позитивна можност за секој од вас драги пријатели.
А за цената и наплаќањето СЕ ШАЛАМ, секој совет ќе Ви го споделам бесплатно, алал И ОД СРЦЕ!
Само Вие решете да седите дома и да бидете фактор кој ќе помогне во згаснување на вирусот, за наше општо добро.

ФБ-Ване Цветанов

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори