Социјални Мрежи

И сеа шо шо…

.Министеров за образование ЕРБОР ви го честита денот на македонскиот јазик и азбука?
Велат ако не ти го испоштува јазикот не те поштува и ко….
И сеа вие таму запослените наставници, професори итн. пишавте ли по еден статус за ова или К/П ве заболе а?
Не би да ве критикуем ама толку ви зрачи микровалната, затоа просветата е на ова ниво шо е…
Фала ви на вниманието лајк немојте ќе ве види некој па дан…
Абе плата зема од тамо за кој микеланѓело мојега го плаќаме алоооо!
Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори