КолумниСоцијални Мрежи

Исав бре луѓе !

Знаете ли бре вие од фер-плеј ?

Со високи титули бербат се правите пред граѓаните,па после барате тие да кочат.Разбирам,не се согласувате,во жарот на борбата треба да се каже и нешто,ама погрдни зборови се вртат за Гога ,Шеќеринска,Заев ,Мицкоски….,вакви-такви , не знам какви биле …Па вие ако не се заштитите и не упатите апел до ,своите’ тогаш кој ?

Исав луѓе !
Што ви е Вам, нели гледате почнаа испаани,заминати со умот да ве бранат?

Звонко Каров
Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори