Колумни

Интересот на граѓаните на прво место, нели!?

солидарност на дело

Со Уредба на Влада, на три месеци, да се преполоват платите на Претседателот, Премиерот, Министрите, Претседателот на Собранието, Пратениците, Градоначалниците, Директорите, Раководители на државните и локални претпријатија, Агенции, Дирекции, Управи, и други, како би останале повеќе пари во државната каса и нивно искористуање во борбата против корона вирусот и заштита на здравјето и животите на сите граѓани.

Само во здравството да останат исти, или по можност примањата да им се зголемат.

Ако за сите граѓани и приватни фирми е вонредна состојба, нека биде и за нив.

Сите тие да бидат пример за останатите граѓани во државата.

#SolidarnostNaDelo

Ajde da ve vidam!

 

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори