Македонија

ИНТЕНЗИВНО РАСЧИСТУВАЊЕ НА СНЕГОТ СКОПСКИТЕ УЛИЦИ И БУЛЕВАРИ

👉 Во текот на денешниот ден зимската служба на Град Скопје интензивно го расчистува снегот од коловозите итротоарите на градските улици и булевари. Нашите екипи будно ја следат состојбата и интервенираме секаде краде што е потребно.

Апелираме до сите возачи да возат внимателно и да се придржуваат на условите на коловозите.

ИНТЕНЗИВНО РАСЧИСТУВАЊЕ НА СНЕГОТ ОД ГРАДСКИТЕ УЛИЦИ И БУЛЕВАРИ ❄🚜👉 Во текот на денешниот ден зимската служба на Град Скопје интензивно го расчистува снегот од коловозите и тротоарите на градските улици и булевари. Нашите екипи будно ја следат состојбата и интервенираме секаде краде што е потребно.❗Апелираме до сите возачи да возат внимателно и да се придржуваат на условите на коловозите.

Gepostet von Петре Шилегов am Mittwoch, 1. April 2020

извор/град скопје

 

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори