Македонија

Инвестираме во здравствениот систем, ја наградуваме пожртвуваноста на здравствените работници

 

Миле Талевски – претседател на ОО СДСМ – Прилеп

 

 

извор/ ОО СДСМ – Прилеп

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори