Култура

Дуото стана трио Дац & Александар & Марин

КАРАНТИНСКА изведба за душа, од по дома. Марин Бабиќ рецитира поезија од Јесењин, во придружба на Александар и “Подмосковние вечера”. Специјално за вас, во овој полициски час.

Уживајте

Јесењин – Марин & Александар

КАРАНТИНСКА изведба за душа, од по дома. Марин Бабиќ рецитира поезија од Јесењин, во придружба на Александар и "Подмосковние вечера". Специјално за вас, во овој полициски час. Уживајте ❤

Gepostet von Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski am Donnerstag, 9. April 2020

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори