Свет

Големи протести во Бугарија во моментов (видео )

Големи протести во бугарија

под мотото

БИДИ СЛОБОДЕН И САМ ОДЛУЧИ ЗА ЖИВОТОТ

Gepostet von Антон Георгиев am Donnerstag, 14. Mai 2020

 

 

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори