Социјални Мрежи

Вчерашниот Конгрес на СДСМ е најголемиот и најмасовниот јавен собир во затворен простор

Вчерашниот Конгрес на СДСМ е најголемиот и најмасовниот јавен собир во затворен простор

Вчерашниот Конгрес на СДСМ е најголемиот и најмасовниот јавен собир во затворен простор,

апропо препораките на Владата и Мин. за здравство да не се одржуваат јавни собири,

поради замавот што го зема Корона вирусот во земјава и пошироко.

Колку да се знае.

Мислам дека здравјето и животот на граѓаните треба да биде на прво место,

се’ друго е споредна работа.

Ама тоа е.

Нека им е со среќе на сите предложени кандидати за Пратеници.

Останува да се надеваме дека сите ќе бидат здрави и живи.

Среќно другарчиња.

 

Tomas Jefferson
Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори