Свет

Во Србија до утрово потврдени 149 случаи на корона вирус

Вкупно 149 потврдени СОВИД 19 случаи и едно починато лице се регистрирани во Република Србија до 08 часот  21 март 2020 година.

 

повеќе информации можете да добиете на  www.zdravlje.gov.rs

 

 

 

 

 

 

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори