Колумни

Ве заболе за здравјето на граѓаните

Мицковски друже и тебе совршено те заболе за здравјето на граѓаните.
Му даваш инструкции на Чулев да не ги казнува непочитувачите на мерките и препораките против ширењето на пандемијата, и сега демек Комисијата за заразни болести и Владата, е виновна за зголемениот број на новозаболени и починати.
Многу подло и подмукло, се’ за пуста власт.
За компромис за датум за Избори подготвен си велиш, ама ти кога сакаш 🙂
Не може така друже.
Има и други политички субјекти во оваа држава.
Која опозиција во светот не сака Избори веднаш и одма!?
На крајот вујче ”Сем” ќе ти каже кога ќе одиш на Избори…

Ако сакаш…ама и не мораш.
Нема да ви биде прв пат!

 

Tomas Jefferson

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори