КолумниСоцијални Мрежи

Ајде сите масовно да извршиме притисок да ја донесат оваа Одлука

 

АПЕЛ до лидерите на политичките партии
Без никакво колебање и партиски калкулации, сите пари предвидени за политичките партии за претстојните Избори, ВЕДНАШ да се пренаменат на здравствениот систем во борбата против Ковид19.
Тоа се сепак народни пари и најлогично е во вакви услови да се потрошат на здравјето на граѓаните.
Нам не ни треба политички кампањи, секој еден граѓанин, веќе денес знае за кого ќе гласа на 15 јули.
Апсурдно е да се трошат парите за кампањи.
Одважете се и сите заедно донесете Одлука.
Барем сега во овие услови на најголема пандемија во историјата на државата, покажете и докажете дека ви е најажно здравјето на вашите граѓани и гласачи.
Така сигурно повеќе ќе ве ценат и почитуваат.
Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори