Социјални Мрежи

АЛО ВЛАДА, АЛО ЕВН…

Кога целото население во Македонија и вашите верни потрочувачи до ”гроП”, 24 часа седат дома и трошат струја како никогаш досега, време е да се одважите и да ги намалите вашите милионски добивки.
Итно да донесете ОДЛУКА за воведување на евтина тарифа на струјата на домаќинствата и компаниите.
Да, ние сме во вонредна состојба изминативе денови, ајде и вие да бидете дел од ова најтешка состојба во нашата земја. Не е дозволено да се гледа сеир на своите потрошувачи во вакви состојби.

Ова да го направите во рок од 24 часа.

Во спротивно, ако ги налутите граѓаните и масовно да не ги плаќаат сметките вие и вашите вработени ќе останат без плата.
Вие сте на потег.
Што побргу, тоа подобро и за вас и за сите нас.

Tomas Jefferson

Покажи повеќе
Назад на горното копче
mk_MK
sq mk_MK
Затвори